Pages

Wednesday, March 28, 2012

corelle?!!

good morning ladies and gentlemen


hehehehe


korang...eh...terus jadi tak formal pulak


best tak kalau pakai pinggan corelle ni?? Ekceli hani tak berape la sangat nak minat kat pinggan mangkuk taw, tapi sebab jiran opis hani ni, Kak Dah, die minat sangat kat Corelle, so hani pon terpikat sama. Tadi baru je sms owner tu nak beli and terus nak pick up barang esok malam. Wheeeeeeee.....i'm so excited ok!! Nak pakai pinggan baru...hoho... Hani amik dua set sebab Corelle ni 1 set die hanya 4 pinggang je....semua 4,4.....kalau family datang???? hurmmm..so kene la order 2 set...jadi 8 semua...


wheee....tak sabarnya nak amik esok !!!!


haaa.... Hani amik 2 set design yang macam ni...lawa tak???

3 comments:

chinta... said...

cantik...mahal x hani..dan2 chinta berkenan..hehheh

♥ ROS ♥ said...

Mesti mahal nih.. Hihihi.. Ros berkenan pnggan makuk yg kosong kat ikea tuh..bila la nak dpt pergi...?? Org duk kl tuh bestlah :( sobssss

hanidatul shatira said...

chinta : mahal sket r..huhu..pejam mata je la beli sbb nak sangattttttttttttt

ros : alah...nanti bebile ros datang la sini....hihih

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™