Pages

Wednesday, March 26, 2014

tiada maklumat terbaru

masih seperti biasa, masih berdua, masih dibulanmadukan...hehehe

Alhamdulillah...ini rahmat yang Allah nak bagi. Syukur...terima seadanya.

feeling?


biase jek...cuma biase la...dalam kemane mane tu...ade je la mulut2 manis berbahasa kan...itu normal. Mereka sangat prihatin dengan saya. Ye...terima kasih. hehehe...sayang kalian.

Next time kalau kite jumpa lagi...tanya lah ye....akan saya jawab...InsyaAllah...selama ni saya tak pernah lagi tak menjawab...

cuma...part jawapan tu..nasib la ikot mood saya la ye...maklumlah..saya hanya insan biasa yang penuh dengan emosi kurniaanNya

treatment?

TIADA.

Ok...sekian. Terima kasih.

3 comments:

::EIDA:: said...

ida pun masih bulan madu.... tiada treatment. hanya go for supplement and target kuruskan badan huhuhuh

Suwaibah YS said...

Salam Hani

Sue dgn hsuband skang pun dlm mood hibernate.. heee..takde langsung nak buat rawatan.. tggu sikit2 masa lagi kot..

BaTiK_PiNk said...

Kita TTC ni, fasa honeymoon sangat panjang dan bermakna :) Enjoy it!

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™