Pages

Friday, October 10, 2014

baru nak berjinak berniaga

Assalamualaikum kawan kawan semua. Lama dah tak update apa apa cerita pasal TTC. Masih seperti biasa. Alhamdulillah atas segala kurnia. Semoga korang pon sihat sihat dan ada berita baik menunggu. Doakan daku juga ye..heheh

Ekceli nak berniaga ni. Hani baru nak berjinak-jinak menjual-jual. For the first time ni hani cuba jadi dropship dulu. Nak kumpul modal sebelum merealisasikan impian.

Hani jual pin tudung. Pin ni very eksklusif dan sangat limited. Charms die memang HIGH QUALITY. Memang berbeza dengan pin yang beli kat pasar malam or memane.

InsyaAllah harga boleh bincang lagi...xde la mahal sangat but berbaloi dengan apa yang dapat. Please sila cuci mata and pastu whatsapp hani ye

011-1125 1171

Price : RM25 includes postage

Ni kira best price hani dapat kasi sebab dapat pon harga bukan murah. High Quality Charms. Memang berbeza dengan yang lain. So if berminat, please Whatsapp hani ye. Hani kasi 10% diskaun untuk kawan-kawan blogger.

thanx.







2 comments:

nini said...

cantikkkkk sangattt

Ida Omar said...

Cantiknya...jual lagi tak skrg? Idaomar85@gmail.com

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™