Pages

Wednesday, February 8, 2012

Owhhhh memangg gile !!! hahahah.....sejak tengok citer ni dari 1st episode til now, memang gile la..hhahah..i mean seronok sebab like remaja remaja punye story n kene ngan jiwa hani...ecececece....verangannnnnn ja......... both pelakon pon suwitttttttttttt...tambah tambah lagi episode semalam dorang dah berbaik...heheheh

asben then siap perli perli bile tengok hani senyum sensorang tengok citer nih
hahahahaha...ook...malu jap!! hohoho


then nak tido malam, verangan dulu pastu tido...ceit !!! anggapla asbenku ni macam Amir

hahahahahaha....adoiii..dush !!! nonononono....my asben lagi suwit ;p


hhaahahhaah...ayat sedapkan ati asben ;p

bout da actor n actress ni memang hani minat dorang dari dulu

i mean, Izara ni since die masuk dewi remaja memang gile minat kat die, selain Anzalna

then Aiman tu asben yang cakap die penah masuk Mentor

then baru hani perasan.....hihihi......jadi pelakon  lagi naik kot die dari penyanyi.....

neway..........citer ni memang best !!!!!!






9 comments:

::EIDA:: said...

Ida tengok jugak cerita ni! Best gilaaaa... HUbby tak minat pun! hihihi

♥ ROS ♥ said...

hahaha.. mmg tbaik la cite ni.. hubby lak tetiba jd romantik smlm.. kahkah :P

hanidatul shatira said...

kan...memang suke r citer nih..besttttt!!!!!!!!!!!!!!

hanidatul shatira said...

ros....hhaha..romantic??? aippp..len macam jepp..hahahaaha

eKa said...

setuju...cite ni mmg best..sweet je.hero n heroin pun sgt la hensem n cun

Umaira + Umar said...

Suuuwwweeet sangat citer ni kan....

Kalo saya layan tgk dgn Hubby sy akan malu2 jer...Bile Hubby perasan saya malu2..Dia genggam erat tgn saya..hehehehehe...

Umaira + Umar said...

Umaira dah follow blog kamu...

hanidatul shatira said...

heheheeh..romantiknyeeeeeee

hanidatul shatira said...

ok..hani folo jugakk !

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™