Pages

Monday, July 23, 2012

dr. Hashimee : homeopati


Awal bulan 7 ritu, kawan baik hani ada suggest kan dekat hani satu tempat homeopati ni, dekat Kg. Pandan. Dr. Hashimee.

Memula, Hani suggest kat asben nak pergi ke tanak sebab asben macam tak berape suka nak jumpa doc ni, and die plak bersetuju. So balek dari kerja, kami pergi la ke sane lepas buat temujanji.

Tersesat jugak la.....nampak macam senang je tempatnye tapi nun jauh sikit nak masuk.

Masa kami sampai tu, tade orang pon.....tapi ade orang lain tengah consult ngan doc. So kami pon tunggu la.

Sesampai turn kami, doc hanya cek by rambut je......cek suami dan cek hani sekali.

Masalah hani : tiub kiri tersumbat 50%....tiub kanan 12%


down ok...soooo down !!!!!!

Doc bagi ubat, hani makan, n period delay so hani tak teruskan but now skip skip makan ubat tu.

Pantang larang : Tak boleh makan telur, soya, n makanan dalam plastik.

but bulan puasa ni semua makanan kat bazaar tu dalam plastik kan?! huhuhuhuhhuhuuh


p/s : baru dapat berita sorang kawan dah preggy.....owhmai........emosi itu menggangu kembali !

4 comments:

::EIDA:: said...

oO..Sbb hani makan homepathi ye? Dulu ida makan uabt ni pun banyak pantang larang.... Hani, boleh bagi ida alamat or direction nak pergi sini tak? Ida nak pergi rasanya... lama dah tinggal ubat homepathi ni.. =(

liza♥aufa said...

hani kena masak la jawabnya.

hanidatul shatira said...

ida...ida google dr hashimee ni...hani pon tgk map je..nak bg direction x reti...hhehehe

eKa said...

oo dia kesan dgn rambut yer...takpe hani...jgn down2. berdoa sahaja... percaya dgn KUN FA YA KUN. keajaiban selalu berlaku...

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™