Pages

Wednesday, August 29, 2012

hai, selamat hari raya

nak buat HSG (hhahah...tak kene tajuk!)

sesuka hati nak pergi klinik pastu request nak buat HSG boleh ke???
hahahah...

ritu Kekda yang cakap kene ade surat baru boleh buat
hihih....

ni adalah masalah mengada-ngada hani 

ritu mase pergi homeopati, katanya tiub tersumbat
so mula la set kat mind ni, ok..tiub kiri aku sumbat 50%
so kene clearkan kesumbatan itu

ahahahha

how????

memang agak ade sumthing wrong....sebab selalu bile time nak ovulate kan..contohlah..today
CD14...

perot or tiub or bahagian belah kiri hani macam sengal sengal gitu

tu memang tanda ovulate or tanda ada masalah????

sebab everytime bile nak capai CD14 mesti akan ada rasa cenggini


hhuhuhuhu........

now hanya usaha pakai LUMIGLOW je dulu

then next week start minum air benih cendawan yang dah sebulan ku rendam...ayoyo...ape la jadi eh..dah lame tak tengok ape bentuk benih tu...kot da mengembang ke belom

bulan puasa ritu, memang 'puasa' betul..muahahhah...

stop everything.......

ni nak start over again......cuma a bit dissapointed sebab tiub tu

haih!!!! how to make it clear without any blocking???!!!

4 comments:

Suwaibah YS said...

hurrmm, HSG mmg ok klu gi buat.. sbbnya nant boleh detect mana tersumbat and kalau boleh dia akan clearkan yg tersumbat tu.. cam saya (masalah tersumbt terus)
ade a few yg lepas HSG je dh pregnant :)

eKa said...

ala jgn la dissapointed. pasti ada penawarnya... tnya doc camne. minta cosult

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam hani.doktor homeopati tu takde bg ubat ape2 ke utk tersumbat tu?

♥ ROS ♥ said...

Try tanya doc... Klu try ubatan sendiri kita xtau penyelesaian nya... :) jgn bersedih ye kak hani :)

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™