Pages

Thursday, August 30, 2012

apakah masalah saya??

Alhamdulillah...usia perkahwinan sudah menjangkau 1 tahun 8 bulan dan 12 hari. 
Sebenarnya tataw nak cakap ape...hoho....sebab bosan bekerja harini...rasa macam suasana nak raya...ramai orang dah cuti..blablabla...


Alhamdulillah....syukur dikurniakan keluarga  yang memahami
rakan-rakan TTC yang cukup memahami
rakan-rakan rapat yang amat memahami

suami yang amat memahami, menyenangkan........yang tenang.....

Alhamdulillah...walaupun masih berdua, rezeki tidak pernah tersekat. Syukur Alhamdulillah kerana Allah tu Maha Adil dan Penyayang 

.
.
.
.
.
.
.
.
.
ekceli tataw nak mulakan cerita macamana sebab lately agak tertekan!!!
sangat tertekan......

apakah masalah saya???

biase la kan......bile menjengah blog ni
pasal ape lagi kan?!!!!

Sebenarnya, tak tertekan sangat or desperate sangat
tapi entah keadaan sekeliling buatkan hani jadi desperate

apesal eh???


adohaiiiiiiiiiiiiii,


8 comments:

eKa said...

kenapakah.. hani

hanidatul shatira said...

huhuh....entahla eka..rase down sangat.....

::EIDA:: said...

Sabar hani.. Mungkin Alllah masih nak uji kita dengan ujian yang satu ni....... Sbb rezeki lain tak pernah disekat, mungkin ini ujian kita....

Little world said...

naper nie hani??...tension psl per?....tenang2kan ati--cari ketenangan n enjoy ngan hubby--nanti ilang ler masalah tu

shuhada said...

it is ok hani...fikirkan org lain yang tunggu lebih lama...:)....me myself pun 6 years of waiting...sabar je k...memang berat n susah nak buat 'sabar' tu but believe me...in the end nanti hani akan rasa sangat2 lega with all the pain u have now...:)

hanidatul shatira said...

alhamdulillah..thanx kengkawan semua

rasa tensi ya amat....sangat sangat... ;(

liza♥aufa said...

liza pon kekadang rasa down sgt, mcm2 rasa...sampai ke hari ni, blog je la pon melepaskan apa yg tak lepass

hanidatul shatira said...

nape liza down???

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™