Pages

Wednesday, September 5, 2012

kenapa perut saya

kenapa perut saya???
sejak hari ahad lepas, lepas mengangkat barang-barang rumah, konon nak merajinkan diri mengemas bilik

lepastu, terus sakit......peranakan belah kiri, berdenyut denyut lepastu kerap kencing
hani baru cd21 harini, so itu bukan tanda hamil ok...no no no
cuma risau, tanda kita ovulate pon ada macam denyut kat situ ke???
n lagi satu, tadi story kat kawan ofis, katanya peranakan hani jatoh

ye ke???

memang akan sakit.....bukan sakit sangat pon tapi rasa cam sengal sengal kat bawah perut belah kiri, kekadang belah kanan....

n shooo kerappp shishi


sesape pernah ada pengalaman macam ni???

Perlu ke hani berurut lagi????

7 comments:

liza♥aufa said...

rasa mcm mana?

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

maera penah rasa camtu.seminggu sakit kat belah kiri. mula2 ingatkan tanda2 preggy sb kwn pun ada tanda camtu sblm pregnant.then gi jumpe doktor, ingatkan kencing kotor tapi normal je.period masa tu lewat 2 hari dari biasa tp check negatif. mungkin nak lekat tp tak jadi kot.huhuhu~

hanidatul shatira said...

liza : sengall sengalll

maera : alah..jangan la tak jadi...heheheh....smoga petanda ni ada sinar dkemudian hari..aminn

Iza Rohaiza said...

hani, saya pernah mengalami sakit macam tu. dr cakap itu telo2 kite sedang membesar...memang ade rasa x selesa skit, sengal2. kalau boleh banyakkan rehat, bagi peluang telo tu nak membesar dengan jayanya :)

hanidatul shatira said...

iza : yeke....haah...x selesa la sangat...x pernah la rasa macam ni...

Anonymous said...

so dah tau ke kenapa sakit kat belah kiri tu? boleh update tak?

hanidatul shatira said...

sakit sbb angkat berat....pastu selang beberapa hari trus period

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™