Pages

Wednesday, September 5, 2012

sape pernah email hani???

hani tak ingat,  rasanya last week ada hambaAllah email hani tanya pasal berurut keluarkan angin dalam badan n nak kan nombor telefon tukang urut tu....dalam email tu die mentioned nama, kak zah.....

hani tak ingat email tu dalam akaun mane, sebab hani cek email tu dah xde, maaf ye...so kepada beliau sekiranya membaca blog tak seberapa ni...ni jawapan hani taw


fyi, hani takde rasanya tukang urut hani tu nama kakzah, yang ada hani urut

adib : 012-256 0969
die ni urut sedap.....ok cuma die tak berape mahir urut peranakan
but if die urut satu badan memang hani suka....shoooo best!!!
 
hani if nak urut badan ritu, call die n die datang rumah kita sendiri berurut

makcik ani : 017-249 0141
makcik ni pon ok....die datang rumah kita berurut..n die pandai urut peranakan

kedua-dua tukang urut ni hani dapat from sorang kawan ni...die berurut ngan makcik ani terus melekat....heheh..rezeki die...


kot-kot korang nak cuba...call lah dulu eh...hani pon dah lama tak berurut....

hope pertanyaan tukang email tu terjawab eh....


sekian.

8 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

insyaAllah..usaha pasti akan membuahkan hasil.sabar dan redha.selamat berTTC hani =)

PutriesNoora said...

bayaran nya macam mana ye hani?

hanidatul shatira said...

maera : insy..

noora : bayaran..kalo makcik ani tu hani bagi 50 selalu..die tak ckp bpe pon...

kalo dib tu...rm70...satu badan die urut + scrub sekali...

Pink Lavender said...

yg penting kite cuba kan hani...
then serah kat Allah...mohon diberi zuriat..
makneng pon baru nak berurut semula start mlm nihh..

hanidatul shatira said...

pink lavender : yup..yg penting usaha....semuanya dah ditentukan...smoga ada rzki :)

Umaira Umar said...

makcik ani tu leh datang rumah yer...dia duk sekitar area mane?

hanidatul shatira said...

umaira : die dok sekitar selayang....

ezy said...

agak3 klu putrajaya die nak tak datang??hu3...rase cam nak berurut la..badan rase berat, n tak best..

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™