Pages

Sunday, September 16, 2012

Vco catalyst

Salam Ahad semua,

Hani nak tanya sape sape pernah ada pengalaman menggunakan vco catalyst??? Share sikit....

7 comments:

bonda hazim said...

saya sedan mkn vco nih..ngam dgn sy...dah 3 bulan sy mkn....kulit sy xkering...mcm rs lembab jer..awak cubalah..

Sy mulanya mkn selang Shari...bl tgk xada masalah...sy mkn hr2 to mkn Ms mlm....

Aida said...

kawan aida ade pengalaman.
dia xdatang period lama..lepas tu dia makan ubat turun period.lepas turun period, dia pun try makan vco.
cukup bulan, sampai lar rezeki dia dapat positif.

aida pernah try makan, tapi xboleh teruskan sebab muka jadi berjerawat halus.hehehe..

~LeeyanaRadhi~ said...

hai hani,

yana mmg agent VCO catalyst. da setahun lebih yana n hubby mkn VCO ni. Alhamdulillah bnyk good effect yg kitorg dapat.. =)

hani bleh cek kat blog yana yea..

http://leeyanaradhi.blogspot.com/search/label/VCO

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

Maera penah guna.memg x menghampakan.muka jadi soft and hydrate.parut kejup je ilang.tp maera guna 1 botol je pastu xsambung sb tcari2 produk yg boleh tambah drh dlm masa mcantikkan.now maera makan beutskin, mahal tapi alhamdulillah kesihatan overall sgt baik, muka pun x pucat mcm dulu. :-)

nur atika said...

eka pernah, tp mungkin vco ni tak sesuai dgn eka.bila eka mkn dia, period eka jadi haru biru...delay, igt kan dah pregannt. eka mkn berbulan2 gak sbb ikut nasihat si tokey vco ni. igtkan piyed berterabur sbb nak atur hormon balik, tp bila dah jadi camtu berbulan2 doc eka suh stop. maybe vco tak seswai dgn eka. sbb eka kan jenis piyed yg disiplin, tetiap bulan dtg, sekali mkn terus jd haru biru. panik la.tp tak salah mencuba. setiap bdn tak sama penerimaannya hani

eyza said...

Salam.. eyza pernah try... Vco ni bagus kalau kulit kita ada masalah.. dia macam vit c la.. mencantikkan kulit... tp, ada jugak yang berjaya pregnant dgn amalkan vco.. bab tu, eyza blom berjaya.. maybe sbb eyza ni makan on off kut..

hanidatul shatira said...

terima kasih atas maklumbalas tersebut..insy..hani dalam proses nak makan ke tak..hehehe...takot jadi mcm eka plak..piyet tingtong..sbb hani kalo makan ubat pon mmg tingtong sket period....niat hani makan sebab nak turunkan berat badan sikit..boleh kan??

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™