Pages

Wednesday, December 12, 2012

Start over again

CD28=CD1

Awal plak die datang. Kalini punya simptom tak berape nak ada sangat. Taw2 je datang. But bile dah datang ni, mulalah sakit pinggang. Haish....

Next week our anniversary ke 2 tahun. Alhamdulillah insy next pasti bertiga! Aminn


Satu ape treatment pon tak buat lagi...huhu

I know its time for us untuk buat treatment dah. Enuf giving a time la kan...sampai bile...ye dak??

Insy akan difikirkan kemudian.



4 comments:

ShaSa RosSa said...

insyallah hani...amin...doakan aku juga ye.. :)

::EIDA:: said...

Cycle hani macam dah ok je? syukur

hanidatul shatira said...

fir : hehe..aminn...aku doakan semua kawan2 yang senasib kita

ida : so far alhamdulillah afta cosume vco catalyst..hheheh..ida cuba lah....

Suwaibah YS said...

errmm perasaan nak buat treatment tu akan dtg tiba2 dan membuak2..
klu tgh xde feeling nak buat tu, dpan mata pun rase amlas nak start buat..heee

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™