Pages

Saturday, January 12, 2013

Saloon time

Harini actually tataw nak ke mana sebab selalu kitorang akan turun kl untuk jalan jalan

Disebabkan hari ni ada perhimpunan ape ntah.....so kami jalan jalan menghala ke selatan

Bajet nak g PD but rasa malas plak, so kami masuk tol Nilai

Lepas jalan punya jalan

Hubby berhenti betul betul depan kedai saloon. Die offer, nak treatment rambut tak???

Perlu ke menolak?? Hehehhe...hani pon,,, ok!


Aftar discuss charges die, hubby setuju.....disebabkan hani mempunyai satu masalah rambot yang kronik iaitu gugur....so die banyak la suggest produk produk yang tak pernah nampak di pasaran


Memang hani pernah dengar jugak, if nak produk rambut yang betol betol elok, kene pakai saloon punya produk even harga die agak berganda sket


Lepas amik segala tonik, serum, syampoo n conditioner....total dengan treatment almost RM500.....he he he


Suami tetibe tarik muka! Haahhah.....


Sape suruh offer kan diri untuk pergi saloon, kan dah kene


Mesti lepas ni agaknya die serik nak ajak g salon sini


Selalu kalau saloon biasa, 200++ je

Takpe lah...die cakap sebab hani dah 6 months x pergi saloon...konon die tebus la..heheheh



Papepon........thank you hubby!

4 comments:

pink.plate.liyana said...

mak aih..500..hehe..bestnya dpt p saloon..i xpnh pg pon..=)

hanidatul shatira said...

jarang2 je pegi..tp tu lah.skali pegi mmg berhabis terussss

liza♥aufa said...

pergh sampai rm 5rat...terbaik2~ hehe

hanidatul shatira said...

mcm tulah kalau hani pegi saloon liza.....mmg xde puluh2...mesti ratus2...hani pon cam pelik gak..hahaha....sbb hani jenis pantang hairdresser tu recommend pape...mesti ON je...tu yg smpi 5 rat tu..heheheh

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™