Pages

Thursday, September 19, 2013

Orang yang menyakitkan hati TTC adalah orang yang pernah berTTC tapi buat2 macam x pernah n tanya perkara yang menyakitkan hati sedangkan kau pernahh mengalami situasi yang sama dengan aku. Rezeki kau Allah berikan anak walaupon tidak seawal usia perkahwinan seperti yang lain, tidak pada aku yang masih kini masih berdua. 

Tapi kau jangan lupa, anak itu tidak selamanya milik kau. Dia berkuasa tentukan segalanya. Bila da  ada anak, kau persoalkan keadaan aku macam aku lah berkuasa memberi nyawa. Ya Allah...ape jenis manusia kau ni....aku tak mendoakan yang buruk tapi aku doakan kau dapat 'petunjuk' dimana reZeki tu datang sebenarnya...


Dear ex-TTC, jangan jadi macam ni k.....cukup la manusia ni sorang..jangan tambah lagi group lupa diri...semoga kalian bertambah gembira dengan anak disisi




Sekian. 

5 comments:

FY said...

i paham sangat hani..skrg ni byk tkena dkt i..sedih sgt..mentang2 lah dorang dah dpt..kita yg tak dpt2 ni asik kena jer..ada tu yg dah 3 tahun kawen baru dapat anak..i yg 1 tahun kawen dia slalu tanye

liza♥aufa said...

liza pernah lalui nya hani...memang menyakitkan hati...

Manja Lara said...

kawan L byk yg mcmni..sblm dpt anak mcm kita2 lah..lepas berjaya.. perli2 pula dan gurau2 perkara yg menyakitkan hati..sabar jela

Farhah said...

farhah hope farhah tak jd mcm nih nnti. sakit hati rasenye bile ade org mcm ni.

Rose Azadir said...

Hi…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sis n kalau sudi follow la saya balik yer…

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™