Pages

Thursday, May 29, 2014

new bos..........again n again

Inilah hakikat bekerja sebagai orang bawah. Nak jadi bos? hehehe...diri sendiri malas sangat nak sambung belajar even peluang tu ada....alasan............malasss...agagagaga....malas bebenor nak membelek buku-buku tu.....salute la kat orang yang da kawen, da ada anak, yang bekerja at the same time....further study. Yup...salute !

Bos baru nak masuk lagi. 7 tahun kerja, 7 orang bos sudah...macam satu tahun, satu bos..hehe...ape daaaa....

Agaknya kerusi KPP Pengurusan PSN ni panas kot...bos-bos takleh nak lama-lama. Semua mintak tukar cepat. Almaklumlah kalian PTD, senang bebeno mintak tukar.....kitorang yang kumpulan B n C ni..punya la susah sangat nak bertukar. Rezeki orang sambung belajar tinggi-tinggi...hehehe...

Kalini pulak dapat surat bos baru ni PEREMPUAN. Alamak!!!

Sebelum masuk gomen ni, keje ngan company swasta, bos memang pompuan Cina. Umanggaaiiii......too much i can say...bossy ya ampun but...kebaikannya....banyak sangat benda belajar dari dia....and once bila bincang hati ke hati...actually she's not dat bad! Cuma bila bab kerja sangat konsisten. 

Banyak sangat dengar pengalaman orang pasal bos perempuan.

Even our own director kat sini pon perempuan n most officer sini pun perempuan. Aduh....memang direkomenkan la untuk mintak bos lelaki ! hahahah....bos lelaki tak banyak songeh. agagaga...sori ye bos-bos perempuan sekalian.

Pengalaman dengan bos perempuan tak banyak. Bila dengar rumours...adoi...cuak tahap puncak klcc nunnnnnn

Takpelah.....ni salah satu cabaran dalam bekerja. Agak-agak aku rasa fed-up...mintak tukar...hehehehe

To my new lady boss..........i hope u r the best lady boss i've ever heard before. =)




p/s : menunggu ketibaan lady boss ku yang baru

4 comments:

Norliza Romizi said...

liza penah ada lady bos, walaupon suami dia boss, suami dia wat dekk je, smua isteri dia wat. ok la , nice gak, walaupon mcm singa haha!

sweet tooth said...

hani, i pun personally suka boss lelaki. sebab dorang x detail and i ni jenis independent, suka buat cara i. lady boss tend to scrutinised everything.... (heheheh...ntah2 i pon cenggitu...x tau la apa tanggapan anak buah kat i...kikiki).

hanidatul shatira said...

LIZA : ehhehe...cam singa yg xmo tu..adoiii

st : entah lah..bos laki pon ade gak yg x best....but so far sume dapat mostly boleh jadi kawan la....so far la untuk 2 days ni my lady boss is so pretty...n soft spoken sangat...humble...hope kekal la sebegitu..hehehe

kausar said...

hmm takpernah lagi kerja under ladyboss. kalau nak ikutkan ada jugak bos laki yang emosi kalah ladies hihi mmg ikut rezeki la nak dpt bos baik atau tak huuu

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™