Pages

Monday, May 26, 2014

Relaks brader, brader relaks


Seperti tajuk di atas. Hanya berserah. No treatment. No, No, No.

Malas nak fikirlah...i'm happy with my life now. ececee.....sangat bersyukur nikmat yang diberikan. Kelebihan di sini dan kekurangan di sana. Semua tu dah tertulis.

Tak berusaha??

Lain orang lain cara usahanya. Toksah nak sibuk-sibuk sangat pasal usaha orang lain tak sama macam awak. Saya selesa dengan keadaan saya sekarang. Dikelilingi keluarga yang sangat supportive. Itu adalah kegembiraan saya. 

Awak?? 


Pening la asyik tanya itu ini....awak buat cara awak. Andainya dah rezeki awak dulu..alhamdulillah..tahniah saya ucapkan.

Malas lah nak citer pasal ni. Saya tak fikir sangat pon hal ni sebab bukan kuasa saya dan bukan kuasa awak.

Relaks brader, brader relaks !


ok bai!

8 comments:

Norliza Romizi said...

sempoi blog hani. betui tu. pesan kat awak2 di luar sana jangan sebuk hal org hihi

BaTiK_PiNk said...

Takpe Hanida....jangan stress, enjoy life sekarang dengan suami dan keluarga. Yani ni pun dah agak slow down dengan usaha TTC, buat apa yang doktor suruh je, makan apa yang membantu kesuburan, jaga kesihatan. Dah jarang fikir pasal anak, bukan tak fikir langsung tapi tak de la sampai pertikaikan kenapa tak mengandung2 lagi....

sweet tooth said...

duduk diam nampak mcm x buat apa, x semestinya itu tak berusaha...doa pun usaha juga kan...

dari tanya kita banyak2 apa usaha, bila nak dapat, baiklah tolong doakan kita kan hani...

hanidatul shatira said...

liza : hehe...ramai bz body sangat..bodasnnn

bp : kannnn...relaks je...semua tu bukan kuasa kite..toksah nak stress...

st : tu lah....xkan sume benda nak kene story kat orang...ckup2 la mane perlu utk dipublishkan...

Norliza Romizi said...

hani, zaman skang org suka dpt dosa free hahaha. x pe kita layankan je.

Norliza Romizi said...

hani, zaman skang org suka dpt dosa free hahaha. x pe kita layankan je.

eyza said...

Eyza pun sama..malas nak fikir.. balik raya ni, kalau ada soalan cepumas tu.. buat bodo je la.. x payah layan..

hanidatul shatira said...

heheheh...takot ter'jawab' kasar je...agaga..tambah nak raya ni kan...paham2 la golongan cam kite ni

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™