Pages

Thursday, May 5, 2011

kasut tumit tinggi

pemakai kasut tumit tinggi boleh menyebabkan kemungkinan yang tidak elok untuk tahap kesuburan wanita
terutamanya dalam bab kehamilan
peratus dan peluang untuk mendapatkan cahaya mata kemungkinan akan berkurangan akibat dari tabiat suka memakai kasut tumit tinggi

selain tu jugak, peluang cerah untuk keguguran baby dan rambut!!
yeah...korang faham kan....hani tamo paste apa yang hani dah baca sebab kesimpulan yang hani dapat.......

kasut tumit tinggi berisiko untuk keguguran dan gangguan masalah dalaman yang lain


[berianya hani bercakap sedangkan hani sendiri adalah pemakai kasut tumit yang tegar!!]

OK.....akibat dari itu lah memungkinkan kesukaran bagi hani untuk dapat baby :(

dua kali gugur...........haihhhh
ok pasni hani beli je tapi tak pakai sebab hani geram tengok kasut yang cantek cantek tu
iskk....tak boleh la...tangan ni mesti gatall nak isi form order kasut
hahahahahahaha

ekceli...FYI, hani da lama la (since kawen) jarang pakai heels taw
sebab hani memang dari dulu taw kesannya
hani pakai selipar je..kalau gian sangat je pakai kejap kejap kat rumah....wat show ngan en asben pastu simpan balek dalam almari...hahahaha
tapi mungkin sebab dari dulu kan..i mean dari zaman skolah lagi memang dah suka dengan heels ni
so kesannya sekarang........ :(
tamo citer banyak banyak..nanti nangisssssssssssss


sekarang...hani berserah...dan hani percaya rezeki itu tetap ada cuma tak tahu la bila..............






gambar gambar ni hani tepek sekadar mengurangkan gian untuk memiliki kasut kasut ini.....
untuk tatapan peribadi hani...
cantekk cantek kann???
























p/s : sedang dalam proses pembaikan dalaman dan lain lain....huh.....semoga rezeki itu ada untukku!!!

6 comments:

E K A said...

hani baru eka faham maksud entry sebelum2 ni...sori to hear dat lalink...mesti perit utk terima kenyataan...sabar byk2.pasti ada hikmahnya.atleast hani pernah merasa janin di dalm peut hani...eka ???

diakui eka pun pencinta high heel.eka pun dapat info ni kat fb...penah nak share dalam blog.tp tak bt2 lagi...apakah ini sbb utama eka tak preggy lagi...nampknya kene cari kasut baru la nanti

hanidatul shatira said...

eka....even dapat merasa pon janin dapat perut tapi tak dapat nak nikmati lagi frust eka....dah beriya taw ada bb kat dalam tapi sekejap je...huhuuhuhuh

takpe la..mulai skang..kita slow slow tak pakai heels yek...ni kemungkinan jek....kita usaha mana yang perlu..lainnya kita berserah...smoga kita sama2 ada bb cepat nanti....

aDieyZa said...

dear hani,

zana pun suka pakai heel.. but zana just pakai utk gie majlis jer.. kalau pakai utk gie keje pun, sampai office trs tukar pakai selipar.. hihihi.. mmg ramai yg kata x elok pakai heel terutamanya kalau pakai terlalu lama..

hani, insyaAllah akan ada rezeki yg kita tunggu tu.. cuma cepat atau lambat jer.. sama2 kita doa k..

p/s: nice blog dear.. keep blogging!!

hanidatul shatira said...

zana : hope so...insyaAllah..rezeki tu ade cuma tak tahu bile :)

liza♥aufa said...

liza pon pernah gugur sekali.

sebelum gugur memang ada pakai tumit tinggi, jalan jauh pakai tumit tgi dengan kandungan baru nak masuk 3 bulan...mmg tak sangka ada efek pakai heel ni erm...

Anonymous said...

[p]Non-mainstream tresses bundle method actions step3: to ghd deluxe midnight collection tresses straightenerhold your tresses combed possessing a rubber strap Zhazhu, to the cause how the rubber strap while using hoop which means you could [url=http://www.ghdstraightenershop.co.uk]ghd hair straightener uk[/url] possibly properly perhaps establish over a easy style . To uncover the best ghd hair straightener [url=http://www.womenghdironssale.co.uk]ghd flat irons[/url] for yourself
[/url] to grab out the units as well as change them with brand new ones . From there you隆炉ll be outfitted with all the uniform and safety gear you隆炉ll need for your rally driving Melbourne experience . Will know [url=http://www.officialghdstore.com]cheap ghd straighteners store au[/url] what he was uncomfortable fry! With the body can not wish resolve the ghd green envy feeling of hope but how could she not understand? You brats really nothing good to do! Fry could not help ghd pink limited edition Stuart chess fist to hit him but that he stood beside the hotel, wrapped girl surprised and said: God! He went so far as to touch you? As long as we have just a little close to what he would want to throw up his strange! She looked at the fry Samsam said: get that Ione swaying . Xiangshan city middle Plaza, a luxurious workplace building, the lobby have been waiting around ghd sale selling within a prolonged queue , all the men and wives to make use of for . In rank [url=http://www.icheapghdstraighteners.co.uk]cheap ghd straighteners stockists[/url] to existing compatibility for these slighter, significantly more exceptionally fruitful report formats . It was a accident hit! This prompted archetype cat artefact offerings from added top hair affliction apparatus makers, but there wasn隆炉t anyone who was alms the aforementioned kinds of superior as GHD . Fine,&8221; need is overflowing with expanded need venting, that is natural [url=http://www.icheapghdstraighteners.co.uk]cheap ghd straighteners uk[/url] actual reaction.[/p]
Glass splashbacks may also prove a good strategy for modernising an entire kitchen without needing [url=http://www.allbuyghdonline.com]buy straighteners ghd gold online
You will uncover ghd hair straighteners equally with and never getting a nozzle . Modernise Your own Kitchen

[url=http://www.speakersreview.org/wireless-headphones-koss-striva-tap-wi-fi-earbuds/#comment-2203]Here Offer the discount MBT sandals shoes online with high-quality 5y[/url]
[url=http://www.thedailymeal.com/travel-page-debuts-new-design]Here Offer the cheap MBT shoes online with good quality 5g[/url]
[url=http://gigaom.com/2012/10/24/tradesy-raises-1-5-million-series-a-to-kill-clothing-resale-competition/]There Offer the discount MBT sandals shoes online with high-quality 2x[/url]
[url=http://members5.boardhost.com/AcmeHouseOfCats/index.html?1345401388]There Offer the cheap MBT sandals for men online with high-quality 4y[/url]
[url=http://forum.ecuries-de-berticheres.com/posting.php?mode=post&f=3]Here Offer the cheap MBT sandals shoes online with good quality 2y[/url]

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™