Pages

Thursday, November 10, 2011

jadi bridesmaid !!!!

guys....bff hani since tadika ok...tadika propose hani untuk jadi bridesmaid die mase wedding die nanti

wahhhhh........tak sangka...dah kawen ni pon still ade lagi orang nak jadikan patek bridesmaid

takpela..orang kata better amik orang yang dah kawen kan...so nanti seri tu memang 100% pergi kat pengantin

kalau amik anak dara ni nanti, seri bahagi bahagi..tak gitu???

hahahahahaha.......entah..hani pon tak berape sure sangat pasal seri seri nih

sebab masa hani kawen pon...semua bridesmaid hani, ANAK DARA !!


means hani dah share seri la nih ngan dorang???? 00wwwhhhn0oo0o0o0o0o


hhihihih...dah lepas dah pon

ekceli tema wedding kawan hani tu

purple manggis + silver + metallic....haa..macam tu lah kot


 ok lebih kurang macam yang atas ni la warna temanya
yang jadi kemusykilan sekarang ni
bakal pengantin serahkan kepada hani nak pakai warna apa dan yang bersesuaian

alamak !!


ni yang lemah nih.....tataw la camno


so hani cari punya cari
kemungkinan ada dua warna yang bersesuaian untuk di match kan bersama baju pengantin purple manggis nih
satu warna putih, satu warna kelabu
macam gambar bawah nih





ok.....kalau korang, mana satu warna pilihan?????


7 comments:

chinta... said...

pakai je apa2 pun...tetap comey jew bagi chinta..hihihi

hanidatul shatira said...

hehehehe....orang lain nak kawen..orang lain plak menggelabah nak pakai baju camne...aiyooo....tetibe teringat time kite kawen........

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

suke kelabu! =)

a.d.i.b.a.h said...

i vote for grey!! weee~

hanidatul shatira said...

kan...maera : hani pon rasa grey is better


dib : hihihihi..akan ku usulkan kepada bakal pengantin

*PeRiNSeS FiRdEe* said...

I VOTE FOR GREY JUGEK!! WEEEE~
=P

hanidatul shatira said...

ok kalau dah bakal pengantin yg cakap grey....akanku usahakan mencari warna itu ya !!!!

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™