Pages

Thursday, November 24, 2011

nak keluarkan angin

sendawa
tutt tutttt...hahahaha...kentot !


2 benda kat atas ni memang susah sangat kat hani taw

nak keluarkan angin !!!!

tapi kalau orang lain berurut, hani yang keluar angin

bile orang lain urut hani, hani pulak tak keluar angin


susahh sangat !!

sabtu lepas

saje nak berurut badan
 
bukan niat berurut untuk pregnant
tapi niat untuk keluarkan sekalian angin dalam badan

memang sedapppppp sangat die urut

memula scrub kan badan hani dulu then baru die berurut guna minyak serai

tempoh buat tu semua ambil masa dalam 3 jam

wow !!!

sangat lama ok.............

tukang urut tu yang sampai nak termuntah sedut angin hani....kesian die

tapi setengah jam lepas die urut

hani nak terkentut kentut..heheheheh...pastu asyik sendawa jep


wahhhhhhhhhhh


seronok ok !!! lega sikit badan 


tapi mungkin dah badan hani macam ni kot, lepas berurut je, mesti pening kepala n lapar

hahahhaha


lapar??? tak boleh blahhh.....tapi betol la...lapa sangat

die cakap, selalu orang lepas berurut memang akan lapar n pening kepala

oowhh.....maybe la kot !!

kene rest n relax jap......then baru boleh buat aktiviti lain



so now, badan macam berangin lagi

sabtu ni nak panggil die berurut keluarkan sekalian angin lagi


yeay !!!!

tak sabar ok !!

sedap rupanya berurut nih.......

3 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

nak jugak gi urut tapi tak tau tempat.wuwuu~

Hunny Kitty said...

agaknya org yg nama hani ni mmg dlm badan mmg banyak angin.... =( same goes to me la...T_T

hanidatul shatira said...

hehehe....ye la kot.....hani=angin ;p

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™