Pages

Tuesday, April 10, 2012

period yang makin sikit

Assalam....kepada yang berpengalaman, hani nak tanya. Normally period hani punye tempoh dalam 5 hari taw. Hari kelima mesti da boleh mandi wajib la...tapi sekarang, hani ketiga dah bersih. Makin sedikit. Adalah faktor berat badan yang menjadi punca eh??? Risau la pulak.........Selalu hani hari pertama memang sikit je keluar, tapi sekarang hari pertama melimpah ruah. hari kedua tu nice nice la....tapi tetap kategori banyak. then hari ketiga sekarang, ade la seco'it je kata orang....sikit....normal eh camni???? 

Ekceli hani ingat cycle kalini nak on clomid, tapi dibatalkan lagi sebab rasa cam tak sanggup je nak lalui. Banyak sangat story orang makan clomid pastu sakit tu ini..heheheh.....syerammm maq!!



11 comments:

dahliasayang said...

clomid tak makan kan?
epo makan x?

kalau saya,....
mkn epo period cepat kering..
cycle ni mkn clomid untuk pertama kalinya...cd3 dah jadi secalit.

kalau biasa, kadang-kadang sampai cd6-7 baru habis..

hanidatul shatira said...

period ni sy x makan pon epo...cume makan jus perawan tu..skejap..pastu xley nak go sebab pas makan mesti pale tingtong....

::EIDA:: said...

Bestnya lahai period coit coit ni.. ida panjangggggg... =(

*sib baik dah behenti*

hanidatul shatira said...

tu la..ida pnye lagi pepanjang kan.....at least ida taw da ape masalah ida...hani ni tataw masalah ape lagi....

eimma's said...

takde ape sakit makan clomid tu insyaAllah..hehe..mmg ade side effect macam penign muntah seme tu kan..tapi cam ima, ima makan sebelom tdo so effect dia tu tak rasa...doc suggest camtu


jgn takut utk try k..hehe..good luck! :)

hanidatul shatira said...

eimma....yeke??? nampak gayanye boleh makan untuk next cycle la eh..sbb today hani da cycle ketiga....slalu kene cycle kedua kan........bile da ckp mcm tu....xde la takot nak makan...huuhuhuh...

aida aziz said...

clomid tu utk ape.sy pun sm mcm hani.period makin sikit.nrmal ke tu.tp kitaran ok

aida aziz said...

clomid tu ape.sy pun sm mcm hani.priod skit.np ek

aida aziz said...

clomid tu utk ape.sy pun sm mcm hani.period makin sikit.nrmal ke tu.tp kitaran ok

hanidatul shatira said...

clomid tu mcm induce hormon....ade setengah org, on clomid, period jadi teratur, ada orang xde pape..depends pada tubuh badan la

nisrin hasim said...

Tumpang tnya..
Selalunya peyed pjg d sebabkan apa?peyed sy pjg tp sgt sedikit darah tu..

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™