Pages

Friday, April 13, 2012

sakit kepala

comeyy je baby ni kan???

hani kerap sakit kepala lately nih


dulu sakit kepala, hani boleh tahan...selalu hani akan tidur


now rasa macam malas nak layan sakit kepala tu lama lama, hani akan makan panadol

ramai cakap panadol tak baik

tapi hani tade pilihan sebab selalu terjadi time bekerja

yang hani akan ingat, waktu waktu sakit kepala hani ialah pada :

> waktu sehari atau dua hari nak period
> sehari atau dua hari selepas period
> agak-agak time tu bajet waktu subur


haaa...sebulan dua atau tiga kali pening tu akan singgah

memang normal eh?!

3 comments:

MissRhana said...

hani check blood pressure x?

hanidatul shatira said...

last 2 weeks hani mc....ade cek blood pressure...xde pape masalah kata doc..mase hani pegi tu pon ngah pening pale gak...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™