Pages

Friday, November 16, 2012

Kuat Semangat

Selamat Petang,

Terima kasih kepada kawanKawan yang banyak sangat membantu untuk hani pulih balik semangat ni. Bila tengok balik most ttc'ians yang lain, sumtimes hani rasa hani bertuah and ada lagi yang teruk dari hani. Salute mereka!

Hani taw bile hani down macam ni, stress lagi payah la kan but tataw camne nak elakkan dari terus fikir and fikir. Hehrhrh..kekadang bosan! Thinking to adopt ! Uhuhuhu...

Yeah, we are super excited to adopt baby. U know what, hubby's the one who suggested this. Everytime bile jenjalan, he always dreaming to get the 'instant' baby...x sabar nak beli baby's stuff and so on....x kisah la baby tu apa taraf hidupnya but he will....can u see?? My hubby yang dari x berapa nak suka or thinking bout baby tetibe menyuarakan hasrat tu??? Pedih....... :(

Yeah ...i know one fine day die akan tetibe feeling or akan datang naluri tu nak jadi daddy. Mustahil la xmau jadi parents kan....Bile kite nak consult with the doctor, nak cek itu ini......He refused to do that.


So camne agaknya hani nak usaha lagi ye??? Segala mak nenek petua, i've been tried!




phew.....tak tahu nak fikir camne lagi dah.........deep deep down !


5 comments:

Aida said...

teruskan usaha tau..
jangan putus asa...

Suwaibah YS said...

lelaki slalunya tak boleh dipaksa..dlm ape jua situasi..tggu bila perasan dia nak tu dtg sndiri.. tapi kekadang tu JENUH jgak nak mnunggu,kan :P

hanidatul shatira said...

aida : insy...tq

su : haha..taw xpe..ble kite rase da abis nak tunggu..cam da ok, die plak tetibe meroyan mcm kite dlu2..hahaha

ShaSa RosSa said...

erm..sme mcm kwn aku kt opis ni..dia pun nk g check up tp suami dia xmo..sbr k dear..

hanidatul shatira said...

fir : huhuh....xpe.insy...berserah..kalau ade, ade la...

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™