Pages

Monday, March 28, 2011

Kaunter informasi

Selamat pagi
Harini hani kaunter informasi taw
Kat pusat sains ni..hani kene bergilir gilir jaga kaunter informasi. So harini turn hani ngan sorang lagi kawan tapi die x datang today sebab nak hari nak deliver kot..ada probs kat kandungan die. Nampak gayanya sorang sorang la hani bertugas. Akibat dari kebosanan di kaunter ni, pelawat pon tak ramai sangat, so hani ada capture sikit gambar kat area kaunter informasi ni....korang enjoysss k

P/s : sekarang ni ada pameran dino's alive @ pusat sains negara, datang la k....dewasa rm10, kanak-kanak rm5


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

aTy _faRed~ said...

nak datang.. ley jumpe hanie.. tapi malangnyer bekerja pulak...:)

hanidatul shatira said...

hehehe..datang laa..kalo time2 cuti tu kann...

mrS May said...

nk dtg bwk anak2 ar....
tp xtaw bile?

hanidatul shatira said...

datang la..tak kisah bile bile k....pameran ni smpi 31 mei 2011.....

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™