Pages

Tuesday, March 29, 2011

bila saya dah kaya...saya nak beli kasut banyak-banyak!!!!

salam guys.....now hani nak share serba sedikit link yang hani dapat mengenai kasut nih
FYI, hani memang penggemar kasut


 dan rasa macam nak beli je semua kedai kedai kasut dan malaysia nih
haahhahahahaha
kalaula hani sekaya itu!!!
heaven gilakkk wooo
kasut sane sini
isk.......bayangkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


huuhuhuh.....dan untuk melepaskan gian
hani selak selak la blog sape sape  yang ade kene mengene dengan kasut
maaf yek..blogwalking tanpa izin
nak dipakai kasut kasut tu pun rasa macam dah tak mampu dah
sebab badan dah berat
hahahahaahhaahha
mampu tengok je la....haaaaaaaaaaa
korang....kot kot ade terbekenan kat hati tu
sila sila la membeli
hihihihi
beli lebih,,,,kasi hani satu
upah bagi info ;p

hahahahaahahhahahah
enjoyssss!!!!


ni antara blog kasut-kasut yang hani taw la :

dolce pattini
ok cukuplah..nanti kalau ada lagi..hani paste kat sini yek!!

selamat bershopping!!!!!!!

4 comments:

ezy said...

hei byk nye link kedai kasut??haiiyooo...memang hantu kasut neh. kte g keje pakai slipar je nok!hahahahhaa......

hanidatul shatira said...

ahahhaahah.....sonok r nokk tengok kasut kasut tu...lawo lawo belakeeeeee

Misi QMK 2011 said...

hani, ct share link kasut oke?

hanidatul shatira said...

okies..no probs :D

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™