Pages

Wednesday, April 6, 2011

saya order ni

morning
harini nak update sikit pasal kasut lagi
ingat tak entry pasal kasut ni lagi
banyak link hani bagi
so mase hari sabtu lepas
en suami bekerja so tinggallah hani sesorang kat rumah
hani bukak la lappy hani konon saje bosan nak tengok youtube or etc
then hani tergatal tangan nak tengok lagi kasut kasut punye blog
at last hani terjumpa satu blog ni
banyak banyak blog hani survey
blog ni la hani rasa yang paling murah sebab hani dah aim satu kasut tu
harga dalam rm70-80++ dan ada la satu blog tu jual sampai rm150++
then hani rasa macam tak berbaloi la pulak kan sebab tak dapat nak test sendiri
just order depends on shoe size die

hani teringin nak pakai heels balik 
tapi takut nanti sakit kaki balik
yela..badan dah berat kan
tak elok jugak pakai heels selalu ni
so now hani prefer pakai wedges sajoo

cume rasa jeles tengok orang pakai kasut kasut macam gambar ni

cantek kan...???
akibat dari itu
hani menggatal tangan mengisi form ini
dan...yeahhh..........segala sudah diberesiiii
dan menunggu sahaja kasut itu tiba
pilihan hani??
simple je sebab hani ni jenis susah taw pakai kasut tade backup
backup maksud hani yang xde tali punye
nanti kalau pakai kasut macam ni


mesti bile jalan tu tertanggal tanggal
nasib baik la time kawen ritu
hani jalan baik punye slow nak cover kasut supaya tak  tanggal
ehehehehhe



macam ni la lebih kurang kasut kawen hani..beli sendiri jek... kat NOSE
below than RM80.00

akhirnye berjayaaaaaaaaaa juga hani pakai tanpa terbukak bukak
and now hani order kasut macam ni


dua pasang kasut di atas ni hani dah order
sebab kenapa hani order ialah
kasut putih tu sebab die tutup penuh kan...sesuai pakai ngan legging or jeans
and kasut kedua nih ley pakai g umah orang kawen or opis (kalo tetibe rase nak menggediks..hahahahah)

dan now hani dah aim lagi kasut die nih




leapord theme
heehhehe....macam garang jekkkk
nak cuba pakai la nanti
harga?? murah la...kira bole la...tahap mampu beli lagi
korang tengok-tengok la blog die ek

hani nak pattern lain but almaklumlah dah  badan besar kan, so kaki pon besar sekali la
kasut kasut kat atas ni sume ada extra size taw
hani pakai size 39 - 40
but kalau online ni hani takot nanti tak bole pakai langsung lak kalau beli ngam-ngam saiz
so hani prefer kasut yang ada size 40
kalau kaki korang kecik kecik kan
lagi banyak choiceeee
beli laaa..beli laaaa.......kite share minat..hahhahahaha

memang da addict gile kot ngan kasut kasut nih......nasib baik en suami tade pape masalah
cuma katanya
PAKAI!!!!!!.....hihihii...dah beli jangan dok buat hiasan je......PAKAIIIIIIIIIIIIIIIII







P/S : dun weri...ni sume bukan pig skin taw
hani da cek n baca baca sket info die
kalau ada  yang pig skin die akan bagitaw

4 comments:

aTy _faRed~ said...

waaaa...besh nyer mau shopping kasut...!!! suker kan kasut sangat2...!! cantik2 kat atas tu...:)

hanidatul shatira said...

same laa....niceee kannn kannn kannn??
order laa..heheheheheh......mula mula skadar cuci mata n now cuci duit pulak :p

Pretty Ryna said...

lawa la kasut.....

hanidatul shatira said...

mesti la lawa2 kan....duit pon lawa gak...mengalir mcm air kalo soping online nih...hihih

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™