Pages

Wednesday, June 20, 2012

eh..tak perasan laa.....

harini dah masuk CD13 rupanya..hahaha...seriously hani tak perasan taw......sebab tak amik kisah sangat.. Yelah...hani busy sket lately..dengan kursusnya, dengan nak uruskan memacam hal kami lagi...sampai lupa....

takpelah...cuma yang hani nak ucapkan jutaan terima kasih dekat seorang pengirim email kat hani. Banyak advice die bagi kat hani berkenaan ttc ni. Hani rasa tak perlulah hani revealkan pengirimnya...cuma hani rasa terharu sebab sudi dan sanggup  tulis panjang lebar berkenaan ttc ni.

terima kasih ye kerana prihatin..hehehe....dan segala nasihat tu insyaAllah, hani akan usahakan mengikut rasa hati...tak mengikut orang..heheh..

bak kata beliau....tak payah pikir sangat waktu subur ni, just enjoy 'da game'

hehehe.....terima kasih sangat....tu yang sampai tak teringat rupanya dah CD13 hani...hahaha...game masih belum start lagi.... =p

4 comments:

::EIDA:: said...

Jgn pk hari subur sangat? kalau tak pk, cmne nak dapat hasil pada hari yang betul. game game game tapi tak kene masa..hiihihhihi

♥ ROS ♥ said...

Btui kak..just enjoy... :) kkdg bila fikir tu yang xjd :p hihihi.. Lpas buat, suruh en.suami baca ayat second last yasin kat perut :)

hanidatul shatira said...

ieda : haah kan..takpela....as long as kite taw tu lebih kurang waktu subur.....on jeee..hahahaha

ros : ayat second last yasin...okok...maseh ye rosss

AIN NAZRI said...

hehehe betol kata org tu.. just enjoy the game.. cuma bila nak masuk tu, suami isteri selawat lah dan yakin n niat, jadikan benih yang masuk ini sebagai buah zuriat kami, Ya Allah..

apa2 pon.. kuat smgt ye

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™