Pages

Saturday, June 9, 2012

Period ke?!

Salam kawan-kawan yang berpengalaman, semalam kan hani post pasal hani dah masuk CD1 again kan, sebab masa nk mandi hani cam nampak sket cik P tu, so hani declare CD1 lah.....then til nite semalam, cik P tu hilang.....xde...hoh? Serious even hani pakai pad, xde setompok pon darah.

Then diz morning, nak shishi, kat pad pon xde jugak but mase nk basuh tu, nampak la macam ade lendiran darah tu ikot flow air but sangat sikit.

Kategori period kan? Ade x sesape yang pernah ade pengalaman macam ni.....helppp meeeeeeeeeeee


Sent from my BlackBerry® smartphone powered by U Mobile

11 comments:

♥ ROS ♥ said...

hmm jaga2 yer hani.. tkut jadi mcm ros.. ingt period, tkut tnda preeggy :)

FirZie83 said...

salam pagi sabtu hani...
hani cuba check di link sini http://drzubaidi.com/blog/?p=1221

::EIDA:: said...

Ida pernah!!! Spotting namanya tu.. either nak period seminggu dua.. Or ada rezeki..... Next week check UPT... Mana tau ada rezeki.. Amin... Ida doakan.... =)

Aida said...

upt buat tak??cuba buat,mana tahu...

Iza Rohaiza said...

saya pernah dengar orang cakap...kalau period luar biasa, itu tanda2 nk peknen. wallahua'lam

Nor Jannah said...

saya pun pernah jd mcm nu..ada tny doktor masa treatment hari tu..cd1 kira masa 1st day heavy period..sy pn still konfius lg..

hanidatul shatira said...

ros : tak lah...lain mcm sket period kalini

zie : haa..hani da tengok...tenkiu

eida : tu lah..xde rezeki lagi ida

aida : x pon..sbb x rasa mcm preggy..heeh

iza : amin kalau betul next cycle..hehehe

jannah : haah kan.cik p ni memain laa....

Zana Adieyza said...

yunk, ntah2 petanda baik kot.. zana doakan ygterbaik utk hani k..

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam hani.gimana? ada berita gumbira? moga2 ada rezkinya.amin.. =)

cinta03 said...

berjaga-jaga..tengok dalam masa 2-3 hari nie..ada keluar tak lagi darah tue...kadang2 darah period kita keluar, tapi tak banyak...bln seterusnya, tak dtg, confrim ler mengandung...so...sekarang nie lebih baik jaga makan dan minum,,dan jangan lasak sgt... :)

cinta03 said...

berjaga-jaga..tengok dalam masa 2-3 hari nie..ada keluar tak lagi darah tue...kadang2 darah period kita keluar, tapi tak banyak...bln seterusnya, tak dtg, confrim ler mengandung...so...sekarang nie lebih baik jaga makan dan minum,,dan jangan lasak sgt... :)

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™