Pages

Wednesday, October 31, 2012

SIL weds

Masih terlambat kah untuk di update pasal SIL wedding????


FYI, my one n only sister in law, hubby's side has been married, last last saturday !
yeay! welcome to the club sis.....

A week before, me, hubby, FIL, MIL, n SIL sama-sama packing goodies !
almost 2000 goodies kene pack just in few days...rasa cam tak sempat sebab banyak candies yang tak cukup !! 
hahaha......tu lah....dat time kitorang packing, masa tu future BIL n SIL pergi pre-weds photoshoot
So kami yang tinggal ni buat ikut suka..haha...
rupa-rupanya, bajet satu jenis candy dalam satu bekas...phew !
jenuh mencari cari dan mencari lagi candies.....

alhamdulilah...cukup dan terlebih cukup semuanya...

malas nak story panjang lebar sangat sebab tade mase la...
hahah..xde masa la sangat!

bos baru ni suka usha-usha sikit...so line kureng clear nak update blog pepanjang...




enjoysss da pic !






ni pic before dinikahkan....alhamdulillah, sekali lafaz...dah jadi bini orang dah

dia sangat periang.....kak min !
always think positive...






wif da makciks!

wif da most best husband in da world...hahahaha...opcoz la puji suami sendiri kan?!!

 
 wif eka....die ok ! cun ! petite ! comel ! lawa lah !
heheheh
at this time, kitorang memasing sebok amik gamba meanwhile others dok sebok amik gambo pengantin..hahahhaha

again..kak min yang selalu ceria

best mom n father in law ! they're great !!
sporting n open minded

suami yang selalu lapa !heheheh

wif nenek gombak, maksu, mominlaw n kak min.
mcm ikot ketinggian kan..hohoh

me with sisInLaw


at this time, dorang nak keluar ke Nilai 3 with baju nikah! hahahah.....selamber ok !

a day before reception, tengok tengok dewan n pelamin
mominlaw :)


haaa....diz pengantin kan..sayang nak bukak baju nikah, til nite dorang still wearing dat baju..ahahah..adoiii.....bak kata my SIL, dah bayar, so pakai la selagi boleh........

the day

they're married !

pengantin moden, orang dok sebok sane sini, memasing update status agaknye kat pesbuk..hahahaha

da best menu...ahhaha....PIL sediakan aiskrim ni so ramai la yang beratur untuk membaham aiskrim..lol !





ok dats all !

11 comments:

chinta... said...

wah seronok nye..dah lama xde sedara kawen nih :)

hanidatul shatira said...

chinta : sonok jugak but penat jugak.heheheh..biase la kann

ariana8733 said...

best nye eskim tu..adessss..balik keje ni kene cari eskim gak..

::EIDA:: said...

Sikit aje pic hani.. pic pengantin je banyakk.. hihiihhi

hanidatul shatira said...

ariana : hehehe...carik2..mekdi banyakkkk


ida |: ahaha...kalo kite kwen..kompom la gambo kite je y g banyak..x sempat nak gamba sgt pon ida..

dela said...

best kan..

hanidatul shatira said...

eheheh....best

Amoi Farah said...

cantiknya color turquoise...

hanidatul shatira said...

amoi : hijau actually but dlm pix maybe nmpk like turquoise

prog muten said...

nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

prog muten said...

Salam pada semua...
Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
terima kasih admin

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™