Pages

Thursday, June 16, 2011

tupperware oooo tupperware

kopak !!!

itu yang boleh hani cakap pasal tupperware nih
phewwww
mahal sunggoh !!
tapi mahal mahal pon
saya beli jugak 
hahaahahahahah


dulu before kawen, saya belum lagi terpikat dengan tupperware nih
saya sibok dok tengok katalog avon
beli tipuware avon punye sudah la
ada munge munge
cantek gak wut !
bayangkan
berset-set hocey !!!
semua avon la tapi......


sekarang, selepas kawen
saya menggilai tupperware
wahhhh
maju ko hani !!!
time orang dok sebok nak pakai duit tengah tengah bulan
ko boleh dok soping soping tupperware
gile!!!

hadoii....jawapan pada kenyataan di atas tu
tengok ayat atas sekali semula
"kopak"

hahaha...saya dah sengkek


nak tepek gambar
haaa..lupe dah ape senarai nama tupperware  yang hani dah beli
haih....bile dikira-kira balek
beratus-ratus untuk set yang tak complete
waaaaaaaaaa

tapi sebab kepuasan punya  pasal
tutup mata sajo laaaa

tu pon nasib baik ada one set tupperware
dapat adiah kawen
kalo ku tengok set yang dapat tu
regenya pon beratus ratus ratus
hhahahahahaah

untung den !! mekasih pada yang memberi
ihhiihhihi



p/s : tetibe rasa macam nak sanding lagi, ley dapat adiah banyak-banyak macam haritu, satu bilik penuh!!!!! lepas tu boleh request kat kengkawan and bos, SAYA NAK TUPPERWARE !!!!!!

==================================================


tadi baru je godek2 google cari gambar2 tupperware
ada la yang hani jumpa
ada yang tak jumpa sebab tak tahu apa namanya
ni sebahagian koleksi yang ado
sebahagian lagi, maaf la.......gambo non ado








ok gambar bawah ni
hani ngah aim nak beli
letak beras........nice kan !!!
rm?? 288 nett
aiyokkk.....tape2..nanti hani akan dapatkan juga
nak beli sekarang ngah sengkek...tunggguuu je la
insy..before raya akan ku miliki mu bebeh !!!!





p/s : mao mencari dealer yang dapat banyak diskaun !!!!!!

4 comments:

aDieyZa said...

masa kahwin pun zana dpt hadiah tupperware.. banyak jugak.. suka betul masa tu..

lps kahwin mmg lbh ke arah tupperware sbb berkualiti.. kalau dulu asal cantik jer beli, tp skrg lbh fikirkan kualiti dr rupa.. x gitu??

hanidatul shatira said...

hehehhe..haah la zana
tulah....agaknya mood n citarasa dah kawen ni more bajet than before
sebelum ni rasa asal boleh pakai je sudah
now bile dah kawen ni
nak yang berkualiti
boleh pakai lama.....tapi mmang geram la tengok yang ada2 nih...mcm ade je nak tambah koleksi2 lain...hohoho

MOHD FAHMI JAES said...

wah, excited taperware pula. good luck

MOHD FAHMI JAES said...

wah excited taperware pula. good luck

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™