Pages

Tuesday, September 27, 2011

berita sedih??? belum penamatnya

tadi dapat sad story dari kawan
die banyak bagi info pasal hal kehamilan ni
last sekali die plak yang preggy
baby twin ok!!!!

now dah 3 bulan preggy
then tadi die inbox
cakap degupan baby dah berhenti
aaaaaaa!!!!!!!!!!

hani rasa sedih...sedih la..sebab masa die bagitaw tu
rasa macam dapat aura hani pulak yang preggy taw
so rasa sedih la

die masih lagi mengharap keajaiban semoga baby tu masih hidup
katanya
selagi baby masih di rahim
selagi tu die tak putus harapan

doc said, die tamo buat d&c
kalau boleh sampai next week nak tunggu baby tu gugur sendiri
kalau tak baru buat d&c

ekceli die dah ada anak sorang
masa kandungan pertama dulu pon
baby twin jugak, tapi gugur satu
so tinggallah sorang

now baby twin jugak, tapi kedua-dua degupan jantung dah berhenti

sedih kan???!!!


semoga ada hikmah yang baik disebalik setiap kejadian

papepun, dah ada 'penunggu' di syurga

 :)

8 comments:

::EIDA:: said...

Alaaa... sedihnyaa... =((

ZaNa aDieyZa said...

setiap yg berlaku ada hikmahnya.. semoga kawan hani tabah dalam menghadapi sebarang ujian dari Allah..

chinta... said...

ya Allah sedihnyer...kita yg dengar ase sedih..orang yang menanggungnyer??...tuhan saje yang tahu kan...alfatihah untuk mereka sekeluarga..semoga dia tabah..

hanidatul shatira said...

EIDA : sedihh sangat.....

zana : tu lah...xpe la..skurang2nya ada dah keturunannya ke syurga

chinta : sedihhhhh....rasa mcm kite plak yg rasa....

munnie nyrra said...

Thanks hani buat entry nih....insyaallah esok kite akn buat d&c...doakan utk kite ye....

hanidatul shatira said...

munnie : insy..semua akan jadi baik2 belaka......pasni jaga diri tu k...

PUANSTOBERI said...

Semoga semenya ok. Insyallah, ada hikmah di sebaliknya.

Hani,
Ni URL baru kekda utk blog TTC. Nati tukarkan yer :http://ttconceivejournal.blogspot.com

eKa said...

ya allah sedihnya...susah kan nak terima hakikat..sbb dah ada yg bernyawa lam perut...tabahkan lah hati mereka ya allah

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™