Pages

Wednesday, September 21, 2011

untitle, unturtle...

ingatkan nak stop rasa debar-debar pasal TTC nih
sebab rasa kecewa period tingtong tak abeh abeh
hurmmmm

ok, tadi dapat story
Hikari, orang yang rasanya tak pernah putus asa about TTC nih
akhirnya pregnant dah

congrats!!

tetiba rasa sayu plak hati ni, haih
macam da give up :(
 
takpe la...abaikan dulu perasaan ni
mungkin belum masanya, sebab hani tak berjumpa gynae lagi
n tak makan apa apa kecuali folic acid

mungkin usaha tu belum cukup untuk Allah turunkan 'anugerah' tu pada hani
mungkin.......

3 comments:

hikari said...

dun gv up k...
saya sendiri masih kritikal lg ni.. normal nk up and down.. baca lah entri dulu2 dlm blog saya.. saya juga selalu emo2.. heehee..

insyaAllah.. kita semua beroleh rezeki itu nanti, amin..

Anonymous said...

hi dear,
apa kata u pegi je check kat lppkn ke..
tak salah check awal2, kan?
kalau dah intercourse ikut timing subur tapi tak lekat juga, tak perlu tunggu setahun, earlier pun boleh check,

hanidatul shatira said...

anon : hurm....ada dah dalam fikiran nih..cuma kekangan masa..insy...tapi ritu dah suarakan kat en asben...die xmo.. :(

insy....nak jugak cek kalo tak menjadi dua tiga bulan nih...

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™