Pages

Friday, September 23, 2011

betul ke kengkawan TTC


betul ke orang cakap
kalau nak lekat ni
kene rerajin pegang baby
amik berkat

hurm........


peristiwa 1 : masa rumah abang hani buat open house, mak hani suruh hani pegang baby, tapi baby tu nangis..hahahah...means hani belum boleh lekat la yek????

peristiwa 2 : tadi ada jamuan raya ofis, lepas tu ada baby taw...dua orang..comel sangat.....n ada beberapa kengkawan cakap, amik berkat la......so hani pon pegang la baby tu
baby tu tido nyenyak.....best nye dpt pegang baby ni kan

hani tak berani sangat nak pegang baby nih

fuhh..mintak2 ada rezeki pasni

2 comments:

shima said...

sabar lah yer...baru lagi kawen kan..kena rileks rileks kan diri.tk yah nk pk sgt benda ni..lagi kita pk..lg stress..lg elok awak p honeymoon sekali lagi .mana tau ada rezki pas ni kan

♥ ROS ♥ said...

Mungkin btui kot.. Ros xsuka bby sgt tu yg lmbt lekat kot..hihihi

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™