Pages

Wednesday, September 21, 2011

premium beautiful + pil maharani

kawan-kawan
nak tanya sikit
betul ke pil + pb ni boleh bantu untuk pregnancy????

nak maklumat sikit bley????

sebelum membuat keputusan

tenkiu

7 comments:

CikNaa said...

tak brape pasti la hani. tapi mak ciknaa sarankan makan EPO. evening primrose oil tu..

syahida said...

insyaAllah...dhn izin Allah.kita hanya mampu berusaha, tu yg pnting

::EIDA:: said...

Ida tak percaya.. hehe..

Kalau hani beli, kongsi pengalaman yer.. =)

hanidatul shatira said...

terimas semua.......insy..hani usaha dan kalao ada rezeki kami....alhamdulillah...terima kasih yep

AniE said...

orang kata maharani panas hani...>>>

eKa said...

hmmm ada yg kata berkesan...tp ckp2 org je la...eka tak penah try.tak mampu nak beli.mahal kot

lilRed Farah said...

Assalamualaikum dear,

of course, anak itu anugerah tuhan dan kita digalakkan berusaha untuk menambahkan ummat Muhammad n khalifah di bumi Allah ni, untuk meneruskan perjuangan dan mempertahankan Islam InsyaAllah.

I cannot guarantee you that PB n herba maharani boleh buatkan seseorg itu mengandung but i can give u assurance that it does increase the rate and percentage of getting pregnant. Maybe, we cud meet up and chat over a cuppa. No string attach of course. I wud be very glad if i cud help you know more on the product and how it cud help the chance of getting pregnant. BTW, herba Maharani is very safe to take. Even a breastfeed mom cud consume it.

This is my story on PB: http://lilredgoespublic.blogspot.com/2011/02/dark-side-of-premium-beautiful.html

and i was once a skeptic about this product and now i'm a believer :)

You can get my contact thru my blog and i hope to hear from u soon.

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™