Pages

Monday, September 26, 2011

D&C

betul ke ??
lepas buat d&c, rahim boleh rosak???
              

lepas gugur, buat d&c

orang yang menggugurkan, kira d&c
tapi cepat jek pregnant balek

camne tu ek???

n proses d&c tu, boleh menyebabkan retrovert uterus ke ek??

aiyoo..macam-macam dalam pale hotak nih

sebab ape taw....sebab hani tengah mencari petanda-petanda orang yang retrovert uterus ni.... (eh..sat, betul ke retrovert?? kalo salah harap maaf)
 
tetibe teringat pulak, sebab kerap sangat baca blog blog ttc nih
selama ni buat tak tahu je

sekarang ni baru nak mencari ilmu sikit sikit..ihihih

dah 9 bulan kawen...orang dok tanye sane sini

haihsss.......BOSAN !


p/s : mohon dijauhkan segala kesulitan, mohon dipermudahkan segala urusan...aminnnn

1 comment:

aTy _faRed~ said...

dear...saye pernah ade pengalamar dnc 1st baby aritu.. menyakitkan...memang risau ngan komplikasi2 lepas dnc tu... sy pernah kene kencing kotor[lagi satu line nak tahap paling teruk].. pernah jugak..3 bulan lepas dnc ade ketulan darah besar macam hati ayam dalam rahim..biler sakit saye gi scan n dr pon tak tau tu ape bende... alhamdulillah keluar sendiri mase hari piyed... saye betul2 berpantang selame 6 bulan dan tak berani cube mengandung balik... masuk bulan ke-7.. biler rase sakit bisa2 pade bahagian rahim tu hilang... saye cube mengandung..alhamdulillah...walaupon masih rase bisa2 kekadang..tapi baby saye sekarang dah nak masuk 3 bulan n dokter sahkan sihat..insyaallah... jaga makan n jage kesihatan yang penting.. bende2 bahagian dalam ni kite tak tau ape akan jadi..:)

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™