Friday, May 11, 2012

Jamu Susuk Dara....sape pernah guna???

Assalamuaikum....

hhehe..harini hani ada gotong royong kat ofis tapi nama hani tade
n arahan dari ketua pon belum keluar lagi
so dok depan PC jap sambil sambil tengok ape yang patut



korang pernah dengar tak JAMU SUSUK DARA???

lately ni hani tengok macam makin meriah pulak orang update pasal benda nih
hani ada jugak baca testimonial yang dah menggunakannya
mostly semua kata OK!

sebab dia akan keluarkan semua sisa sisa yang tidak diperlukan dalam rahim kita

contoh yang hani faham la kan....

kalau period kite tu ade serpihan yang tak habis keluar, die akan bersihkan
n contoh lain kalau ada sisa air mani suami yang tertinggal....die akan bersihkan...


ni mengikut pemahaman hani la
 
so sekarang ni...hani rasa hani nak cuba
sebab period hani hari ke empat dah bersih
macam sikit la pulak..heheh...
 
sebab selalu dengan orang lain sampai 7-8 hari kan
 
 orang kata bile dalaman bersih, senang nak melekat
 
hurmm....ada sesape pernah cuba tak??
 
yang hani nak faham tu or inginkan orang memahamkan hani
 
benda tu kene dicucuk ke dalam kan....pastu dibiarkan dan dia akan keluarkan lebihan sisa dalam rahim
 
lepastu katanya nanti dalam 3 hari kite kene keluarkan benda tu balek
 
ade yang cakap, benda tu akan keluar sendiri.........IF DIE TAK KELUAR?????????
 
camne???
 
 
ade tak sesiapa berpengalaman.....dan boleh memahamkan hani....sebab hani memang nak cuba benda ni..
 
 
 
tolongggggggggggg eh.....ehh...ehhhh


29 comments:

chinta... said...

chinta pernah gak terbaca kat blog maera..http://mid-sayang.blogspot.com/2012/05/maklumat-tentang-set-jamu-susuk-dara.html...tu la dok fikir gak boleh ke menda tu kuar takut x keluar je kan hani...

hanidatul shatira said...

chinta : haaa...kan??? tu yang hani dok pikir pikir tu....kalau tak keluar camne ehh..adehh........

pnsusu said...

insyaallah boleh kuar.....

dia kuar sendiri.....

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam hani.
wah patutla mata kelip2..ada yg menyeru ;)
gini sbnrnye, pemakaian jsd tu depends on serius mana masalah yang hani nak setelkan tu.contoh kalau hani takde mslh sgt, cuma nak ketatkan aje, leh guna jamu susuk pengantin yg msk dlm faraj tu.tp kalau hani tak berani, leh pakai jamu yang jenis mkn, jamu aku dara.function keduanya lebih krg sama tp susuk pengantin lagi power dan kesannya cepat berbanding jamu aku dara. jelas? err..nak tau leh PM email maera, i'll explain. evira85@gmail.com

cinta03 said...

baaru bulan nie sy pakai jamu susuk kekal dara tue...mula nak beli yang jamu dara tue, kasi bersih benda bawah kan, tapi takut plak. so try ler yg insert tue jer...memang menakjubkan..mmg mcm br kawen la...dan lepas pakai tue, klu kita cuci, kasi korek sikit la kan, mesti ada keluar something...
jadi, bln nie nak try yang jamu dara tue....huhuhu..semua nie tuk suami gak kan..hihihih

cinta03 said...

setahu sy kan, benda tue akan keluar, klu tak, kita kena congkil sikit la...seluk pakai jari, kasi keluar semua benda kotor...

edayu said...

Salam sy pernah mkn n akan terus mkn skarang ni... Alhamdulillah mmg ade kesan contoh la kan.. ritu waktu period(2 bulan lepas) ingat abis dah mmg dah kering la(siap dah g mandi dah) pastu sy start la mkn jamu aku dara.. bile tgh hr nak solat zohor tu g la cek toilet... skali cek cek ade lg period nye keluar cam lendir n darah merah pekat...( sorry kalau geli) so skarang sy terus mkn n jg agen ehheheh sbb rs berbaloi sgt.. kalau sesape nak tau lg leh la tanye kat fb saya seronok nak berkongsi benda baik ni

Nadzreena and Nazeem said...

Mmg x olok2 mantap jamu ni...kena dengan nama dia,memang x pusing cari lain dah. Nak dapatkan dgn saya pun boleh. Nnti cari www.facebook.com/annasyed :D

Fatimah Azzahraa said...

jom whatsapp sy o viber o msg sy tuk taw details tntg diz superb jamu..insyaAllah sy akan membantu mnjawab semua persoalan anda..diz jamu mmg berkesan..hilangkan keputihan,kekotoran dlm rahim kiter,mghilangkan kegataln dlm miss v kiter..insyaAllah..i will guide u..do contact me..0199822708..pn fatimah..

Fatimah Azzahraa said...

salam..sape2 nak taw details tntg diz superb produk,can contact me ok..sy sedia membantu..jgn ragu2..jgn malu2..jgn segan2..semua nak bawah tu bersih n sihat kan..jom whatsapp ngan sy o viber o msg sy tuk details..i will guide u..insyaAllah..0199822708

Anonymous said...

I dah gune semua produk Jamu Susuk Dara. dan hasilnya mmg superb dgn izin Allah. hb pun mkn jamu lelaki jutawan, dah x letih dan sungguh bertenaga...:P
Bila i dan hb puas ati dan ade testimoni sendri, baru la i berani jual dan i skg adalah Pengedar Jamu Susuk Dara.

utk jamu pengantin dara tu, x besar kapsul tu cenonek je cam kapsul biase tu.ade cara dan teknik nak insert dan korek keluar.

Nak tau camne cara dan utk masalah ape, blh pm i or whatsapp/sms : 013-2275 638
http://www.facebook.com/aja.sudin
http://www.facebook.com/aweksusukdara123

YATZAKIE said...

hani xperlu takut..saya agen jsd ni...kalo dia xkeluar hani boleh korek2 sikit guna jari hani...saya dah pakai..alhamdulillah,hasil alien yg keluar memang amat menakutkan sekali...kalo ade ape2 pertanyaan,hani leh lawati blog saya ye..


http://yatzakie.blogspot.com/2012/08/jamu-susuk-dararahsia-kebahagiaan-dalam.html

Nieya Ahmad said...

SALAM....JOM VISIT BLOG SY...SEMUA ADA TTG JAMU SUSUK DARA...:)
http://awanabeauty.blogspot.com/search/label/TESTIMONI

Sue Anna Tira said...

Kak Engku, sy nk tanye...ade rakan saya ni..umo 40thn...dia keguguran 5 bln yg lepas...shinga kini, dia masih mengalami kluar darah...bla pergi check kt doktor, doktor bgtau xde skt ape2..rahim dia ok, cume ade fibroid yag kecik lg..kalo sy syorkan dia ambik JPD boleh ke..pengggunaan JPD tu mcmne plak...utk kes rakan sy ni....skrg ni doctor inject jer utk bg darah xkuar..n lg satu..doctor pn x bg dia mkn ape2 jns ubt...kta sme2 ppuan, sy kesian kn kwn sy tu...

norfarazilla bt rahmat said...

sue anna...blh hubungi sy utk mendapatkan perundingan percuma dan juga produk ini..012-3626182(fara)insyaallah sy blh bantu
http://www.facebook.com/lovelyjsd

Anonymous said...

Sye da try..n xnak try lg sbb bile da insert Dia Jd Ketat sgttttt Smpi nk Brsame Dgn suami Pon Hilang Mood..dhla Buat Tmpt Tu Kering Kontangggg...sakitttt!padahal B4 diz Xprnh Kering Cmni...bile korek,xde Ape Yg Kuar..seksa Jari Nk Smpi Hujung..jari Da Sakit cmni..lagila Suami Kite Punye Kan..huwaaaa!camne nk dpt Baby niiii....

Mak Enon said...

Nak tya saya Ada pakai pengantin Dara..baru sehari tapi mcm2 benda kotor kuar...boleh ker kita nak korek coz ker nak tggu jugak 3 hari ?

Mak Enon said...

Saya Ada guna pengantin Dara,baru sehari saya insert to dah Ada benda2 kotor kluar,leh tak nak korek kuar kan kotor2 tu Atau nak kene tggu 3 hari gak?atau kotor Akan kuar sendri?

Mak Enon said...

Saya Ada guna pengantin Dara,baru sehari saya insert to dah Ada benda2 kotor kluar,leh tak nak korek kuar kan kotor2 tu Atau nak kene tggu 3 hari gak?atau kotor Akan kuar sendri?

Anonymous said...

cepat atau lambat nye kekotoran tu keluar bergantung pada banyak or sikit nye kekotoran dlam rahim.. in dis case kalau da banyak sgt keluar bole saje korek keluar.. then bole masukkan semula 1 biji yg baru ke dalam faraj.. selebh nya makan dan jgn lupa banyak kan minum air suam.. in case faraj terlalu ketat dan kering kemungkinan kurang minum air suam.. bole juga diatasi dgn gel intim..keluaran susuk dara.. before guna dpt kn nshat dulu ye.. ape2 bole share dgn saya insyalah saya akan berikan maklumat yg sewajar nye... add my fb skuteregos@gmail.com

rozita said...

kalo mkn saja x insert apa jadi?

khairunissa hazlin said...

rozita..klu mkn sj blh,tp kesan dia kurang powerr brbanding dgn insert,lg pn insert di bwh utk cuci kotoran yg ade kt miss v kte..sebrg mklumat lnjut,blh sms/kol 0179065057 @ add http://www.facebook.com/khairunissa.hazlin :)

khairunissa hazlin said...

rozita..blh nk mkn sj tp,hasilnye x sama mcm insert..bl kt insert dia akn trk kuo sume kotoran yg de dlm miss v,klu mkn lmbt la ckt ktt miss v tuh..hihi..more 4 blh add fb sy khairunissa hazlin jsd..kite2 ajer..:)

Shida said...

Nk th lbh lnjutlh

Anonymous said...

Hbs kalau x kwin g blh amik ke?

Danialieynda Fandi said...

Pengedar sah jamu susuk dara
http://www.facebook.com/haz.linda.399
yg belom kawin pon boleh yunk..add my fb

Shia JSD said...

salam..

wah..banyak btul feedback..sy ade trbaca yg lepas guna jadi ketat sgt nak kering sgt2.. fungsi JPD ni mmg mngetatkan.. bila kering mungkin sbb kurang rasa ghairah bersama suami..yelah, mungkin nak cpat je..tade foreplay yg boleh merangsang pengeluaran pelincir.. pape pun boleh atasi dgn gunakan Intim gel.. mmg best!! sy da insert, alhmdulillah mmg hangat hbungan suami isteri..:-)
yang belum brkahwin, tak boleh insert,tapi boleh makan.. mmg lg mantap lah lepas tu.. hehe..

more info boleh kontek sy, 0172469822 atau https://www.facebook.com/pages/Shia-JSD/545924802096174..

sy agen JSD yg sah di sekitar UKM bangi, kajang, putrajaya dan serdang..

Shia JSD said...

satu lagi, bile insert, jangan risau, mmg akan kluar sndiri.. kadag2 tak smpai dua hari dah kluar segala kotoran.. tp nk komfem bersih, korek2 la sikit.. takpe.. smua ni dari tumbuhan, mmg tade efek buruk insyaAllah..:-)

Anonymous said...

kalo korek bagi "die" keluar longgar blk ke? bcoz sblum kite nk bersma dgn suami kite. nk kne bersihkan dulu. kantoi lah nnt kalo ada sisa2 jamu... hihihi x suprise lorh....

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™