Pages

Wednesday, February 16, 2011

FIRST GA FROM DIVA'S SHOPPE

korang....

tiba-tiba sum1 yang baik hati meninggalkan link dekat shoutbox hani
dan hani dengan terbuka hati membuka link tersebut
jeng..jeng...jeng...

contest rupanya

terbuka pulak hati ni nak join contest nih
so hani nak story sikit about contest nih
syarat-syarat dia??

korang pergi kat link ni
.
.
.
.
kalau malas nak click
sini hani tepek kan sikit info about da contest ya

  1. korang kene jadi follower blog ni : Diva's Shoppe  (done)
  2. korang kene jadi follower blog ni plak : Mr. & Mrs. Right's Diary (done)
  3. buat 1 entri ringkas pasal GA ni kat blog korang...(done)
  4. letak picture kat atas tu kat sidebar korang beserta LINK utk entri contest ni....(done)
  5. tag 5 orang rakan korang utk join contest ni...(make sure diorang tau diorang di tag!!...)(done)
  6. tinggalkan LINK korang kat kotak komen kat bawah ni....(done)

TARIKH PENYERTAAN BERMULA : 16 FEB 2011

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 27 FEB 2011



hihihihihi.....so??? ada faham tak???

 so now hani nak tag kawan-kawan hani yang rajin blogging

  1. puan ezy
  2. zirah
  3. yaya
  4. puan lin
  5. nizar
okies...done semua syarat!!!

p/s : hopefully ado rezeki den!!!! hihihihih

1 comment:

Mrs. Right said...

hani, pliz change ur title of the entry.."FIRST GA FROM DIVA'S SHOPPE"...TUKAR YG TU K...Tq


P/S: TQ sudi join...:)

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™