Pages

Monday, February 21, 2011

Jemari Asmara 2nd GiveAway!!

good morning uols!!
ok now hani nak rush sikit buat entry ni sebab jap lagi ada meeting
so now.....hani nak story sikit about diz entry

pagi tadi as always
hani akan bukak blog then akan tengok kat shoutmix tu
kot kot la kan ada orang tinggalkan mesej
then diz owner tinggalkn mesej kat hani 
suruh join diz GA
wow!!

korang taw kan hani sekarang amat 'gila' join GA nih
so hani pon join la... (maaf...wording berulang)

dan syarat-syaratnya???
ok..korang klik kat sini

kalau malas nak tengok
hani paste kan balek yek.....





i. Terbuka kepada semua blogger yang mempunyai alamat di Malaysia
ii. Sudi-sudilah follow Jemari Asmara (DONE)
iii. Sudi-sudilah follow Asmara Collections (DONE)
iv. Sudi-sudilah masukkan Jemari Asmara & Asmara Collections dalam 'bloglist' blog anda (DONE)
v. Copy banner di atas.. letak di 'sidebar' blog anda dan n3 penyertaan anda.. serta linkkan semula ke n3 ini (DONE)
vi. Buat satu n3 penyertaan yang ringkas sahaja (jika menarik adalah satu kelebihan.. ) tidak wajib tag sesiapa, tetapi hadiah menarik menanti 'Top Referral'..
vii. Tinggalkan pada ruangan komen di n3 ini, id follower, referral anda dan link n3 penyertaan (DONE)


ok semuanya hani da (DONE)

tujuan utama owner ni buat GA ni :

GA ini dianjurkan sempena 3 perkara:

i. Ulang tahun perkahwinan ibu dan ayah yang ke 8 tahun hijrah pada 12 Rabiulawal 1432H
ii. Pembukaan Asmara Collections @ http:jemariasmaraonlinebiz.blogspot.com
iii. Jemari Asmara bakal berusia 3 bulan pada 23 Februari 2011

Hadiah:

Hadiah adalah tajaan Asmara Collections yang akan dimaklumkan kemudian.. Asmara Collections sedang menambah koleksinya dari masa kesemasa

Pemenang:

Seramai 3 orang pemenang akan dipilih berdasarkan 3 kategori berikut-

i. Pemenang utama - pemenang akan dipilih sendiri oleh penganjur berdasarkan beberapa faktor-faktor yang dirasakan sesuai. Rajin-rajinlah intai dan jelajah Jemari Asmara ya.. rajin-rajinlah tinggalkan jejak.. dan ada beberapa segmen akan menyusul..

ii. Pemenang Top Referral - siapa paling banyak promote, dia yang dapat!!

iii. Pemenang Lucky Draw - semua peserta layak untuk cabutan bertuah!

Tarikh tutup GA:

Tarikh tutup akan diumumkan kemudian.. Penganjur mensasarkan sekurang-kurangnya 100 penyertaan... harap-harap target tercapai!


 di sebabkan dia nak ramai2 join kan...so hani nak ajak ramai2 kengkawan blog
jum kita join diz contest!!!!
hani nak tinggalkan mesej kat kengkawan sume......sila baca shoutmix anda ok!!!!

1 comment:

Zefa NorAsmara said...

Assalamualaikum wbt.. ziarah pserta Jemari Asmara 2nd GA.. semoga berjaya!

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™