Pages

Tuesday, July 26, 2011

business....bridal?? ok tak?!

salam malam buat semua
heheheh
harini mud agak ok sikit even penat yang memang takkan pernah hilang
tapi nak update sikit entry harini


pasal bisnes....

jeng jeng jengggg


agak agak korang, hani ni ada tokoh ke nak jadi businesswoman?!!
 
hihihihih
parents n atuk atuk dulu memang orang bisnes
tapi bukanlah besar besaran
kecil kecilan ajaaaa

tapi kira ade la jugak bisnes...ye dak??!
 
 
bak kata nabi kita...99% peratus rezeki adalah datangnya dari 
PERNIAGAAN



ok now...hani nak share sikit la
pasal bisnes nih
hani ada la berbincang cara tidak formal dengan rakan sekolah
kami memang rapat
kami ada bercadang nak buat bisnes

BRIDAL bisnes

ok tak??

hani taw..even sekarang, berlambak lambak orang buat bisnes bridal

tapi itu semua rezeki kan?!!

persaingan akan terjadi dalam mana mana unsur perniagaan


so, kita kene positif

kenapa amik bridal???


sebab hani suke!!

hoho....kepandaian untuk mengandam tu, belum tahap mahir lagi
tapi boleh la
kepandaian untuk mengubah tu, belum mahir 100%
hahahhahaha

hadoii...camne la ko ni haniii
berangan je nak bisnes seni seni nih


tape tape....coolll
semua tu boleh belajar kannnnn.....

baru je tanye en asben tadi
die cakap
ok jep
cuma komitmen tu kene lebih sikit  la

hurmm.......
insyaAllah
semoga segala urusan dipermudahkan
doa doakan ek

huhhuh....manetaw kot ade rezeki nih
booleh la buat tambahan tambahan belanja rumah

nak harap wet gaji
sampai pencen r takkan dapat 'over' sikit
huuuhuh

aiseh.....bisnes lom start lagi pon
angan angan dah mencapai langit


verangan lebey la kau hani !!!!!!!!

1 comment:

PUANSTOBERI said...

Kekda pun ada gak terpikir retu.
Sbb anak buah kakreen pandai mekap2 n dia ada kedai facial, so, leh join venture. Tp nyer tu lah..bkn mudah nak merealisasikan impian kita ni. Hihi :D

Apa pun, gud luck utk Hani :)

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™