Pages

Monday, October 31, 2011

cepatla naik gaji

hahahh...rasanya semua orang nak naik gaji kan

hani ni desperately memang nak naik gaji

taw x sebab ape???
 
sebab hani dalam proses nak beli rumah
n kalau da approve loan hani tu

peratus keberhutangan hani tu melebihi dari 60% taw


memang la ramai cakap, kalau buat loan perumahan kerajaan die tade masalah even over than 60%

cuma hani takmo le...nanti tak cantek slip gaji tuh

aiyarkkk...cepat la naik gajiiii

huhuhuhuhu



p/s: sekarang punya harga rumah boleh beli 4 bijik kereta myvi !! *dush*

5 comments:

PUANSTOBERI said...

akak pun samo la Hani. Cpt2 la kuar pekeliling SBPA tu. Mao sign cpt.
Lelah tgk slip gaji lps kena ptg duit umah tu. Bila da naik gaji leh pikir gi bercuti lagi. Eh..?
*matlamat tak menghalalkan cara je ni. hihi*

hanidatul shatira said...

hehehhe...kekda....tulahh....bile la kannn.mintak mintak la cepat sikit....

eKa said...

nak juga...bila nak kuar SBPA ni

hidayah said...

hoi hoi hoi hoi. pe cer! haha tahniah lah! excited mendeko deko jela pasni ek. harga rumah susah nak turun. dah sambar mesti lega hati kan. hehehe.

* nak naik gaji gakkkkk

hanidatul shatira said...

hhahaha....yaya...umah blom dapat lagi dalam pale otak da pikir macam2 nak buat..hahaha...gile r.....sume itu duitt !!!!!

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™