Pages

Monday, October 10, 2011

membuat temujanji

wah...tetibe berdebar debar pulak rasanya
ye la
tadi entah kenapa
rasa terpanggil panggil nak buat check up kat badan ni
ada masalah ke
ada problem ke
(huhu...kedua dua ayat di atas adalah sama !)


umur perkahwinan menghampiri 10 bulan
tiada sebarang tanda tandan kegembiraan menjelmakan diri buat masa ni
so hanya redha

tadi pagi, kazen yang 7 bulan preggy dengan rajinnya bagi tips tips kat hani

she said :
SAY NO TO FAST FOOD ! (OMG....semalam baru makan A&W)

kurangkan berjalan (OMG...baru dua hari lepas mengembara laki bini di Melaka bagaikan pelancong dan sangat PENAT! kerana keseluruhan perjalanan adalah menggunakan KAKI...heheheh...penat wehh)

so now......kau dah taw kenapa ko tak lekat lekat lagi hani??!!!!

kene jaga pemakanan mulai sekarang!!!!!!!!!!!
sebab tadi baru je call Klinik Dr. Hamid Arshat

appointment pada 10 November 2011 jam 8.30 pagi...
itulah waktu yang paling terdekat katanya
yang lain lain...fully booked!
n lagi satu katanya

1ST COME 1ST SERVE!!

sebab pertama kali

wahhh...tetiba berdebar debar je hati ni

takotnye Ya Allah
takot tak dapat menerima kenyataan andainya satu berita buruk kuterima

dapatke hani terima kenyataan andainya  .................................

mampuke hani .............


Ya Allah.....Ku mohon Kau permudahkan perjalanan hidupku
Kau murahkan rezeki ku sekeluarga
dan Kau berikanlah kesihatan yang baik untuk ku dan keluarga

aminnn !


7 comments:

::EIDA:: said...

Dr.Hamid? Kat mana klinik tu??? Nanti pape update ye!

nizar said...

redha dgn segala ujian..pasti ko blh tempuhi..x de apela..sekurang2nye berusaha..

hanidatul shatira said...

eida : kat ngan ofis..bukit damansara

nizar : aku harap aku kuattt!! tp rasa mao nanges pon ado sbb mcm x bersedia nak taw kekurangan diri :(

misskirokuza said...

insyaalah :))

hanidatul shatira said...

doa2kan k....nerbesss seriau sume adeee

PUANSTOBERI said...

Insyaallah, oke je tu.
At least langkah pertama da diambil.
Akak pun igt nak tukar dari LPPKN ke Dr Hamit. Sbb LPPKN dia takde bagi ubat subur ke hapa. Trus je wat IUI. Time tu nati baru dia bagi ubat. If taknak wat IUI dia tak bagi lagi.

hani said...

yeke..igt nk g lppkn..tp susah sket sbb kat area umah xde....dr hamid ni 5 minit dr opis dah sampai...sgt dekat !

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™