Pages

Thursday, January 12, 2012

EWCM....tak sure ye ke tak???

*ini entry menggelikan*
 
Semalam
masa nak mandi lepas balek kerja
ternampak sumthing

ohho...malas nak kisah sangat
but then masa lepas 'mengucilkan' diri
cuba kesat then ternampak ade lendiran putih
cuba pegang n ala ala jelly gitew
pastu teringat, ni white egg ke???
sebab jernih jernih gitu n cuba bertarik tarik

yawwwww
 
 hihihhhihihi...malunye nak buat entry ni tapi sebab masih belajar kan
so nak pendapat semua la

lepastu, pagi tadi
cuba lagi tengok kot kot ade lagi ke
still ade tapi dah kale putih putih, n tidak jernih lagi macam semalam

is it tanda ovulasi???

so is it the best time for laki bini berBD???


need ur opinion plishhhhhh


15 comments:

CikNaa said...

yes sayang.. ciknaa bole tau bl benda alah ni kua, tu tanda nya ovum dh sedia utk disenyawakan.. dlu mse blajar bio, cikgu pn ckp camtu.. hehe. good luck!

hanidatul shatira said...

owh..yeke ciknaa......alhamdulillah kalau betul sebab lama dah tak jumpa tanda2 tuh.....

cik naa camne skang?? baby dalam pewott tu ok ke..hehehe

Liyana said...

aah.. tgh subur tu.. mood pun lain mcm kot time2 gitu.. hehehe good luck taw :)

hanidatul shatira said...

alhamdulillah..finally jumpa jugak bnda nih..hope sangat ade rezeki...insy..doa2 kan eyh..

CikPuan Fara said...

waktu subur tu dear.. EW ni kaler dia putih dan bila ditarik tak putus.. da boleh ber BD time ni. InsyaAllah ada rezeki hani lepas ni. Amin...

munnie nyrra said...

insyaallah..selamat bjaya...hihihih

CikNaa said...

insyaallah hani.. sambil tu solat hajat sekali. semooga dpermudahkan..but, ingat, jgn terlalu mgharap n pk sgt..emosi jgak bleh buat benda tu tak jadi.. so, relax2 santai2 ngan hubby itu lebih baik ea.. ciknaa n baby ok.. bln 4 ni insyaallah baby kua.. doakan sume slmt ea..

hanidatul shatira said...

fara : amin aminnnn..doa2kan hani eyh

munira : aminnnn

cik naa : insy...ciknaa doakan hani k....tak berharap pon senanya cuma terkejot sbb da lama x jumpe ewcm tu...

a.d.i.b.a.h said...

ooo. bru ku tau beb! hahahaha. every month aku ade lendir tu. tp xde hubby lg laa. kene laa tggu dlu. hehehe.

insyaAllah, ade rezeki ko tu. chaiyok2!!

hanidatul shatira said...

dib : hahahahaha....haippp....blaja weh..jgn da kawen nnati bru nak blaja...da terlambat...mcm aku....at least bole kenal kondisi badan ko...

~cahaya~ said...

gud luck hani.. :) semoga berjaya.. cahaya doakan.. ameen.. >.<

a.d.i.b.a.h said...

tu laa. kdg2 aku pelik jgk laa. psl ape laa ade lendir tu. kdg mmg cm gam *geli* hahahahahaha. okay2. dah phm dah skang. hehehe. =P

yannie bunny said...

waaaaa hani. caiyok!! ;)

Umaira + Umar said...

Salam kenal...

Waktu subur tu...hehehehe....

hanidatul shatira said...

Yannie.....huhuhu.....kurang brusaha sket laaa....hrmmm.....tp mintak2ade rzki

Umaira....slaam kenal....huhuh...da lame x jumpe ewcm ni.....

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™