Pages

Tuesday, January 10, 2012

ubat ape ni

clomifene tu ubat untuk ape???

same macam clomid yang selalu hani baca untuk TTC ke??

6 comments:

♥ ROS ♥ said...

A'ah sma cuma dia pasaran je lain2.. Actually kak, mkn ubat buang angin dulu bru leh try clomiddan sbagainya.. :) mcm ros, dr bg ubat angin dulu.. Kmudian bg pil perancg untuk betulkan period sbb period xtetap.. Lastly bru dia nak bg clomid(ubat subur) kalau xjadi pil perancg xjadi :)

eKa said...

huhuhu...eka tak bape arif la hani...sori tak dpt bantu

hanidatul shatira said...

ros : heheheh....saje tanye dlu..blom amik lagi punnnn...

eka : kite pon tataw sgt hal ubat2 nihh..

chinta... said...

setahu chinta clomid tu menda yang sama la ngan clomifene...ejaan saintific nye clomifene..tp dr biasa sebut clomid je. tu setahu chinta la sbb tgok kat tablet clomid ada tulis clomifene dear

hanidatul shatira said...

chinta....owh..mungkin la kot.......heheh..thanx taw...

Anonymous said...

hi (^_^)
clomid tu brand name utk clomifene citrate.
sama mcm panadol tp active die adalah paracetamol :-)
kita usaha sama2 ye utk TTC!! :-)
tc

♥kawan-kawan, tinggalkan link anda supaya saya mudah menjenguk page anda semula♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Hanidatul's Blog | Templates by : Nurulchumel's Design | All Rights Reserved™